Echipa

 

 

Noi suntem agenția de evenimente Festivitate – o echipă de personalități unite prin timp. Crezul nostru este: o idee îndrăzneață este mai bine decît o idee simplă. Lucrăm întotdeauna repede, creativ, constructiv, completîndu-ne reciproc.

Suntem un organism integru, lipsit de neînțelegeri și eșecuri.

Și dacă se întămplă să colaborăm la unele proiecte cu specialiști invitați – aceștea întotdeauna sunt profesioniști de talie.

Toate acestea ne permit să creăm ceremonii impresionante, memorabile, în spatele căror stă o activitate migăloasă și exactă a fiecărui membru din echipa Festivitate.

Să facem cunoștință

 

Moderatoare Irina Grecova

 

Irina-Grecova-violet3

Moderatoare cu o vastă experiență în domeniu. Primul său evenimet l-a organizat în 1997 și de atunci nu obosește să atingă performanțe professionale, ce au făcut-o să ajungă laureată a mai multor festivaluri și concursuri internaționale. Irina posedă un stil impecabil de moderare, are o paletă bogată de imagini – de la gingașe și subtile la aprinse și excitante. Se poate manifesta ca o adevărata aristocrată, sau vă va atrage într-un flash-mob muzical virtiginos, sau vă va înduioșa cu vocea-i tandră.

Chiar de la prima întîlnire cu mirii moderatoarea va propune un concept de nuntă care va impresiona prin exactitate. Irina organizează și moderează sărbători timp de 17 ani și niciodată nu a repetat scenarii. Exclusivitatea și autenticitatea sunt crezul său profesional. Irina nu acceptă rutina și glume de prost gust. Abordările ei sunt întotdeauna elegante și pline de umor fin. Reacționează promt în situații de forță majoră – calitate sine qua non pentru un moderator experimentat.

Comunică ușor în limbile română, rusă, engleză și chineză. Irina știe să găsească limbă comună cu copiii și va organiza pentru ei distracții speciale la nuntă, cumătrie sau alte evenimente. Irina Grecova este moderatoare capabilă să creeze sărbători de neuitat reeșind din bugetul cuplului. Fire elegantă și emotivă va organiza o festivitate aprinsă, veselă, plină de culoare, zîmbete și satisfacție.

 

Octavian Grecov – energizer în echipa noastră

 

Octavian-2

Cameraman spiritual și experimentat care știe totul despre munca sa. Toate ideile sale sunt acceptate de miri cu entusiasm și admirație. Mereu întroduce în lucru note de umor, care transformă procesul de filmare într-o aventură incitantă. Colaborarea cu Octavian lasă un parfum de senzații plăcute. Aria sa de competențe este mult dincolo de manevre cu camera de luat vederi. Lui Octavian îi reușesc perfect improvizații creative și promte. La momentul oportun fixează camerele în toate 4 colțuri ale sălii și se avîntă cu foc în dans, implică mesenii în joc sau concurs și stîrnind această avalanșă de veselie revine la cameră. Cineva din echipă a spus că în ADN-ul lui lipsește segmentul de oboseală. Octavian nu este doar un membru al echipei Festivitate, el este sursa noastră permanentă de energie suplimentară.

Octavian este cameraman cu studii regizorale.

Într-un cuvînt Octavian Grecov va capta cu abordare professională în format Full HD fiecare moment din ziua remarcabilă, va asigura prelucrarea integrală și montarea materialului video, va executa o ședință foto-video personalizată cu mirii în locații fixate din timp, va turna un videoclip love-story petru a rememora cele mai frumoase momente din istoria cuplului.

 

Designer de nuntă Cezara

 

Чезара

– generator de idei creative, este punctul de plecare al multor proiecte «Festivitate». Psiholog fin, care mereu definește inconfundabil esența cuplului, va elabora conceptul în care vă veți regăsi neapărat. Ideile ei originale și îndrăznețe au captivat mai multe perechi. Pentru toată perioadă de pregătire pentru nuntă vă va înconjura cu grijă și atenție.

Este flexibilă și capabilă de compromis. Tratează cu atenție fiecare doleanță a cuplului și discută fiecare detaliu cu lux de amănunte. Aduce soluții coloristice și stilistice originale și nu-și permite să propună concepte realizate pentru alte cupluri. Designul său comunică festivității tonalitatea așteptată și captivează prin frumusețe și eleganță.

Cezara posedă cunoștințe enciclopedice vaste, care îi permit să creeze decor cu imersiune completă în atmosferă de subiect. Specialist versat în hand-made realizează cu succes chiar și cele mai complicate proiecte de design al nunții. Posedă diverse tehnici. Abordările ei inedite în design  îi permit să îmbine armonios și convingător detalii străine în aparență. Veți rămîne surprinși plăcut și de rezultatul muncii sale dar și de procesul de comunicare cu ea.

 

Svetlana – stilist, make-up artist

 

Svetlana

Pentru întreaga perioadă de pregătiri pentru nuntă Svetlana vă devine un prieten fidel. Înainte de a crea look-ul tău de nuntă, Svetlana se va preocupa de imaginea ta complexă. Va pune accent pe elemente care îți evidențiază individualitatea.Svetlana va fi receptivă la toate doleanțele miresei, le va lua în considerație și va crea o imagine integră și armonioasă.

În procesul de creare a look-ului miresei Svetlana se va axa nu doar pe vîrstă, culoarea ochilor, lungimea și culoarea părului, nuanțele de ten – ea va ține cont de caracterul domnișoarei, silueta rochiei, buchetul de nuntă, ba chiar și de designul locațiunii.

Svetlana este laureată al concursului «Battle of Stilists», a participat la mai multe work-shop și seminare practice în domeniul hair-stiling și make-up, conduce propriul make-up make-up studio.

Devenind stilistul Dumneavoastră de nuntă, Svetlana devine coautor absolut al festivității în ansamblu.

.

Lilian Filip

Лилиан 500х500

Este un interpret versatil cu repertoriul imens, vocalist extraordinar cu manieră interpretativă proprie, care vă cucerește prin sinceritate și imersiune totală în piesă. Repertoriul său include clasica estradei mondiale, dar și piese de rock, jazz, blues, folk, reggae, și multe altele.

Lilian este receptiv pentru starea de spirit a sălii, selectează aranjamente muzicale potrivite pentru cuvintele spuse și momentele-cheie.

Reieșind din amploarea și stilul festivității, Lilian va evolua ca interpret solo, va cânta la chitară și saxofon însoțit de formația muzicală de estradă sau orchestra de muzică populară.

Prezența lui adaugă festivității emoție și stil.


Сайт размещается на хостинге Спринтхост