Irina Grecova

Moderator la nunţi şi sărbători IRINA GRECOVA

Irina-Grecova-violet3

Moderatoare la nunţi şi sărbători IRINA GRECOVA – regizor estradă și manifestări publice, are experiență vastă în industria sărbătorilor. Participant şi laureat la concursuri şi festivaluri internaționale. Fiecare eveniment moderat de Irina întotdeauna este caracterizat prin confort sufletesc, eleganță nobilă, relevanță diplomatică, cu un bun simţ al umorului, graţie şi finețe. Fiecare scenariu reflectă dorinţele şi aspiraţiile cuplului. Irina posedă un stil impecabil de moderare, are o paletă bogată de imagini – de la gingașe și subtile la aprinse și excitante. Se poate manifesta ca o adevărata aristocrată, sau vă va atrage într-un flash-mob muzical virtiginos. Irina nu acceptă rutina și glume de prost gust. Abordările ei sunt întotdeauna elegante și pline de umor fin. Reacționează promt în situații de forță majoră – calitate sine qua non pentru un moderator experimentat.

Comunică ușor în limbile română, rusă, engleză și chineză. Irina știe să găsească limbă comună cu copiii și va organiza pentru ei distracții speciale la nuntă, cumătrie sau alte evenimente. Irina Grecova este moderatoare capabilă să creeze sărbători de neuitat reeșind din bugetul cuplului. Fire elegantă și emotivă va organiza o festivitate aprinsă, veselă, plină de culoare, zîmbete și satisfacție.

Sărbătoarea va fi de neuitat, indiferent de amploare şi buget. Scenariul original, atmosfera de familie, aspect plăcut, voce profesională, fără abordări tipizate – mereu emoțional, elegant, solemn și distractiv!

Capacitatea de a munci în echipă alături de DJ-ul Octavian Grecov și cea de a ține în vizor fiecare etapă a evenimentului îi garantează succesul și satisfacția clienților.

Cu Irina Grecova ocazia devine FESTIVITATE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сайт размещается на хостинге Спринтхост